Sunday, April 8, 2012

Update :D

Assalammualaikum, dah lame kan aku tak update blog? hahaha.Kotor betul blog ni. Dah bersarang dah. Huh, background aku pun aku x nampak. Mak oii!! kena cuci ngan sabun, sental2 sikit. ok2 aku bukan nak cerita pasal blog aku ni hah. Haih. Dah lama gila aku x update kan? last ari tu 7sept2010. lama tak? lama kan? kan? Huh.

Aku langsung xde idea ni.. Aku tgk blog2 org laen, semua pandai wat karangan, cantik pulak tu.. Pandai korang design. Cool,Nice ande Beautiful blog korang. Pandai korang buat kan? Aku tak reti. Biar la, lantak nye le. cantik2 pun isi tak masuk =.= buat apa kan? So, apa mau wat ari ni? aku langsung xde idea. Tangan je laju menulis. Phewww :o

K rr, aku dah xde idea langsung. Bye :)